Flevo 5

Beschrijving en faciliteiten

Flevo 5 is een vier personen appartement. Het ligt op de 1ste verdieping van het Flevo-appartementen gebouw, schuin tegenover de aanlegplaats van de veerboot. Het appartement is zo gelegen, dat u vanuit de woonkamer zicht hebt op het aanmeren en vertrekken van de veerboot. En dat blijft boeiend om naar te kijken.

Het appartement ligt ongeveer 200 m. van de drukke en gezellige Dorpsstraat, winkeltjes en restaurants. Voor uw gemak en gezelligheid dichtbij en in de tuin buiten de drukte. De afstand tot het strand is ongeveer 1200 meter. De haven en het daarin gelegen restaurant liggen op ongeveer 500 meter.

Het appartement is gezellig, comfortabel en luxueus ingericht.

Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt en liggen op elk bed drie handdoeken. Gratis.

Gratis WIFI.

Parallel aan het gebouw staat een stenen gebouwtje met in het midden daarvan een ruimte met een wasmachine en een droger. U kunt daar gratis gebruik van maken.

Woonkamer

Voor veel kijkplezier zorgt een raam uitkijkend op de Waddenzee en de aanlegsteiger van de veerboot. De woonkamer heeft een grote schuifpui met een zogeheten “Frans balkon” met uitzicht op de grote tuin aan die kant van het gebouw. In de woonkamer een ruime 2-p. bank, twee bijpassende fauteuils, een eettafel met 4 stoelen.

Tv en dvd op een kastje met o.a. een informatiemap over het appartement en Vlieland.

Kast met o.a. spelletjes.

Keuken

Half open keuken met o.a. vaatwasser, koffiezet apparaat en Senseo apparaat, waterkoker, staafmixer, magnetron en losse bakoven.

Grote slaapkamer

Twee 1-p. bedden en 2 grote garderobekasten, dressboy

Kleine slaapkamer

Twee 1-p. bedden en dressboy

Ruime badkamer,

Grote moderne douche cabine, wastafel en toilet

Tuin

Aan de zuidzijde langs het gebouw ligt de grote tuin met vier terrassen. Elk terras is voorzien van een steigerhouten tuinset, tafel en vier stoelen, en afgeschermd door struiken.