Eureka 7

Beschrijving en faciliteiten

Appartement EUREKA 7 maakt onderdeel uit van het appartementencomplex “EUREKA” gelegen aan de Badweg 4. Het gebouw ligt op een grote open plek in het bos halverwege de Waddenkust en het Noordzeestrand. De afstand naar beide kusten is ongeveer 600 meter.

Het 2-kamer appartement (op de begane grond) is compleet, gezellig en comfortabel ingericht. Onder andere voorzien van een ligbad met douche en TV’s in huis- en slaapkamer. Op het beschutte terras op het zuiden staan twee stoelen een tafel en een ligbed.  Het terras biedt u de mogelijkheid heerlijk te genieten van de prachtige natuur en de gezonde lucht. Het Eureka gebouw straalt rust en comfort uit.

Gratis WIFI.

Woonkamer

Eettafel met 2 stoelen, 2-p. bank, tv en dvd, kastje met informatiemap over het appartement en Vlieland, spelletjes, boeken en gastenboekje.

Open keuken

Voorzien van alle benodigde apparatuur. o.a. magnetron, koffiezetapparaat en Senseo apparaat, staafmixer en waterkoker.

Slaapkamer

2 1-p. bedden, plat tv scherm aan de muur

Kinder campingbedje met matrasje (geen lakentje)

Badkamer

Ligbad met douche, moderne wastafel en toilet

Terras

Gelegen op het zuiden met uitzicht op een grote open plek in het bos. Vanuit de woonkamer loop je zo het terras op. Op het terras 2 stoelen en een tafel, een ligbed en een parasol (2,5 m).

Fietsen kunnen met korting gehuurd worden. Na reservering ontvangt u een kortingbon voor het huren van fietsen bij het fietsen verhuurbedrijf “Jan van Vlieland” (schuin tegenover de aanlegplaats van de veerboot).